Sørlandspoker

Sørlandspoker

– Det var god respons fra deltakerne i dag, og nivået var jevnt høyt i denne byen, sier Jørgen Frankplads fra Zandanpoll.com, etter kveldens pokersesjon på Ernst Hotell i Kristiansand.

I Kristiansand var det rundt 50 deltakere, hvorav to var jenter. Etter en drøy times foredrag av Jørgen Frankplads fra Zandanpoll.com og Snorre Rotbæk, Empire Poker Ambassador, var det klart for å teste ferdighetene.

Selv om ingen hadde noe å tape bar stemningen preg av mye adrenalin og nervøsitet ved pokerbordene. Dette resulterte i flere ukloke beslutninger, og disse spillerne ble hardt straffet.

Til slutt var det klart for finalebordet, og spillerne stilte inn pokeransiktene sine før det bar av gårde. Mot slutten var det to spillere igjen, med relativt like store sjetongstabler. På den avgjørende hånden møttes 4-4 og A-7 på all-in. Per Kristian Pedersens A-7 fikk hjelp av A på bordet, og seieren var et faktum.

En lettet og svært fornøyd Per Kristian Pedersen (28) fra Kristiansand gliste bredt med sin nye chipcase under overrekkelsen. Vi gratulerer!

 

Sannsynlighetsfordeling

 

Rangeringen av hender følger sannsynligheten for å få hånden, og her er oversikten.

 

Odds (7 kort):

 

Royal Flush – 0,0002 %
Straight Flush – 0,0012 %
Fire Like (Fjers) – 0,0240 %
Fullt hus – 0,1441 %
Flush – 0,1967 %
Straight – 0,3532 %
Tre Like (Tress) – 2,1128 %
To par – 4,7539 %
Ett par – 42,2569 %
Ingenting – 50,1570 %

Vær oppmerskom på at dette kun er statistikk, og det finnes flere faktorer som påvirker utfallene. For eksempel øker sannsynligheten for at noen har en god hånd på store bord. Uansett kan disse tallene brukes som en norm over lengre tid.

Copyright © 2021 zandanpoll
top