Kjendisbløffing i Sandefjord

Kjendisbløffing i Sandefjord

I underkant av 60 spillere i alle aldre møtte opp på Telegrafen i Sandefjord for å bløffe seg til en fribillett i VM i poker i Las Vegas juli 2018.

Sandefjord var en av ni vertsbyer for regionsfinalene som kvalifiserer seg for landsfinalen i Oslo 28. mai. I går var snaue 60 spillere, med kun ett jenteinnslag, på plass på Telegrafen Bar og Spiseri for å kjempe om to finaleplasser. Dagens kjendisinnslag var strekspilleren på håndballandslaget for menn, Frank Løke. Denne uken hadde han tatt seg fri for å spille på Poker Tour i Sandefjord og NM i Oslo. Midtveis i pokerturneringen har han økt stacken sitt litt og sier til Sandefjords Blad:

– Dette kan gå begge veier, men jeg skulle ønske jeg hadde litt mer å gå på. Går det ikke i kveld, får jeg en ny sjanse i Oslo om noen dager. Da arrangeres det en ny turnering der, sier han og kaster kortene nok en gang.

Vinneren av landsfinalen i Oslo 28. mai får dekket reisen til og oppholdet i Las Vegas og også inngangsbilletten til VM i poker. En tur til USA kunne Løke svært godt tenke seg.

– Det hadde vært å få guttedrømmen oppfylt. Å kjøpe billetten er litt for dyrt, så dette er en ypperlig anledning til å få reise gratis. For å komme dit må man beholde troen og bløffe når det virkelig gjelder. Det er jeg god til, men det er viktig å holde hodet kaldt hele tiden. Hvis ikke kan det fort gå galt, sier Frank Løke.

Denne gangen gikk det ikke så bra for håndballproffen som ble slått ut like før finalebordet med 10 plasser var et faktum. I Sandefjord var det to som gikk videre etter et finalebord som var preget av mye sjetongtransportering. De to som gikk videre til landsfinalen var Erland Bratli fra Horten (leder for Vestfold Kortklubb) og Steinar Wighus fra Våle. Erland Bratli var den som trakk det lengste strået, og får gratis transport til Oslo 28. mai. Halvveis på finalebordet var det få som hadde trodd nettopp dette.

– Jeg lå virkelig tynt an på et tidspunkt, men ble velsignet med et par gode hender mot slutten. Fra å ligge dårligst an endte jeg opp med å vinne kvalifiseringen til landsfinalen. Hvem hadde trodd det for 45 minutter siden? Nå gleder jeg meg til å stille i Oslo. VM-biletten er innen rekkevidde, sier Sandefjordsvinner Erland Bratli.

Copyright © 2021 zandanpoll
top